Прескокнете до информациите за производот
1 на 1

Nas Nakit

Free Ring Sizer

Free Ring Sizer

Редовна цена $0.00 AUD
Редовна цена Продажна цена $0.00 AUD
Продажба Продадено
Вклучен данок. Испораката се пресметува при наплата.
OPTIONS

Nas Nakit offers a complimentary ring sizer for those who are uncertain of their ring size, and would like to purchase one of our highly sought after Nas Nakit rings. All you need to do is pay for the shipping!

  • The ring sizer works like a belt. Simply push the end through the buckle to form a loop.

  • Slip the sizer onto your finger and adjust to a comfortable fit. Check that sizer can slip back over the knuckle.

  • When the best fit is achieved, read off the size indicated by the arrow. 

PLEASE NOTE:
limit of one Free Ring Sizer per order applies. 
Available in AU/UK or US sizes. 

Size Guide

Ring Sizer

Nas Nakit нуди удобна алатка за големина на прстен за да ви помогне да ја усогласите големината на прстенот.

Како да ја користите алатката Ring Sizer

ЧЕКОР 1) Преземете ја бесплатната алатка Ring Sizer за печатење овде .

ЧЕКОР 2) Испечатете ја вашата алатка за големина на прстен на хартија А4 со големина од 100%.

ЧЕКОР 3) Откако ќе се испечати, излизгајте постоечки прстен преку круговите и усогласете го со правилната големина. Ако немате прстен, испечатете го линијарот во PDF и држете го околу прстот за да го одредите дијаметарот и големината на прстот. Не заборавајте да го поставите скалирањето на вашата страница на „Никој“ во поставките за печатење и проверете дали линијарот е точно 10 cm кога се печати.

Ве молиме контактирајте со нас ако сакате да ви испратиме печатена копија од алатката за големина на прстен.

Погледнете ги целосните детали