ВОДИЧ ЗА ГОЛЕМИНА ЗА МАШКИ СИНЏИР

35 см - 45 см (14" - 18")

Доста форма и ќе биде видливо над вашата кошула.

50 см - 55 см (20" - 22")

Паѓа на клучната коска и е најчеста големина за машки ѓердани. Може да се носи внатре или надвор од кошулата.

55 см - 61 см (22" - 24") 

Паѓа во средината на градите и изгледа одлично со медалјон, приврзок или ознака за куче. Може да се носи внатре или надвор од кошулата.

61 см - 76 см (24" - 30")

Дизајниран да се носи на надворешната страна на вашата кошула. Најдобро изгледа со поголем привезок или подебел синџир. Целосен привлекувач на внимание.