Колекција: Охридски бисери

Влезете во воодушевувачкиот свет на македонскиот накит со колекцијата Охридски бисер, со славниот скапоцен камен што го ценат познавачите ширум светот. Нашите мајстори рачно го избираат секој бисер и нежно го поставуваат во дизајни што го покажуваат неговиот вроден сјај и блескавост. Секое парче е прослава на природната убавина на Охридското Езеро, каде што се берат бисерите, и сложената вештина на македонските занаетчии кои ги трансформираат овие скапоцени камења во прекрасни парчиња накит. Подигнете го вашиот стил со неспоредливата елеганција на македонскиот накит и извонредната привлечност на колекцијата Охридски бисер