Колекција: Колекцијата Eye of the Guardian

Парчињата накит во колекцијата Eye of the Guardian се дизајнирани да понудат заштита на носителот, а мотивот на злото око симболизира будност и старателство. Секое парче од колекцијата има посебна врска со македонскиот фолклор и духовните традиции, давајќи мистичен квалитет на накитот. Колекцијата содржи низа поединечни парчиња, секое со свој уникатен пресврт на мотивот на злото око, овозможувајќи им на клиентите да изберат парче што најмногу одговара на нивниот личен стил и вкус.