ГОЛЕМИНА НА ПРСТЕН

Nas Nakit нуди удобна алатка за големина на прстен за да ви помогне да ја усогласите големината на прстенот.

Како да ја користите алатката Ring Sizer

ЧЕКОР 1) Преземете ја бесплатната алатка Ring Sizer за печатење овде .

ЧЕКОР 2) Испечатете ја вашата алатка за големина на прстен на хартија А4 со големина од 100%.

ЧЕКОР 3) Откако ќе се испечати, излизгајте постоечки прстен преку круговите и усогласете го со правилната големина. Ако немате прстен, испечатете го линијарот во PDF и држете го околу прстот за да го одредите дијаметарот и големината на прстот. Не заборавајте да го поставите скалирањето на вашата страница на „Никој“ во поставките за печатење и проверете дали линијарот е точно 10 cm кога се печати.

Ве молиме контактирајте со нас ако сакате да ви испратиме печатена копија од алатката за големина на прстен.