Колекција: Крштевка/Ново бебе

Совршен начин да го прославите доаѓањето на нов живот во светот и почетокот на нивното духовно патување. Секое парче од колекцијата е изработено од висококвалитетни материјали и има сложени дизајни кои се инспирирани од македонското наследство и традиција. Колекцијата содржи низа парчиња, вклучувајќи нараквици, ѓердани и привезоци, секој со свој уникатен пресврт на традиционалните македонски дизајни. Нашиот накит е дизајниран имајќи ја предвид безбедноста и удобноста, осигурувајќи дека е нежен за младата кожа и лесен за носење. Секое парче доаѓа спакувано во прекрасна кутија, што го прави совршен подарок за новите родители и нивните скапоцени малечки.