Колекција: Колекцијата на наследството на Александар

Збирката на наследството на Александар е неверојатна почит на легендарниот македонски крал и воин кој освоил голем дел од познатиот свет во 4 век п.н.е. Инспирирана од храброста, амбицијата и воениот гениј на Александар, оваа колекција содржи низа извонредни парчиња накит што одговараат на кралот.
Секое парче од колекцијата е стручно изработено од најдобрите материјали и има сложени дизајни кои го рефлектираат трајното наследство на Александар. Од смели конструктивни парчиња кои зрачат со сила и моќ, до нежни и украсени дизајни кои ја доловуваат елеганцијата и софистицираноста на дворот на Александар, оваа колекција има по нешто за секој вкус.