Политика пред нарачка

Предметите со ознака ПРЕД НАРАЧКА се рачно изработени од нашите златари при купување. Проценетото време на пристигнување за сите артикли пред нарачка е од 4 до 6 недели.

Ќе добиете потврда за вашата нарачка откако ќе ја купите. Ќе слушнете повторно кога артиклот е на залиха и подготвен за испорака, по што ќе ви испратиме потврда за испорака. Не треба да го следите ова. Ветуваме дека не те заборавивме! Ќе стапиме во контакт доколку се промени очекуваниот датум на пристигнување на вашата однапред нарачана ставка.

Ние ги даваме временските рамки со добра волја, но ова е надвор од наша контрола и понекогаш се менува. Ако вашата нарачка е чувствителна на времето, предлагаме да купите нешто што е на залиха и подготвено за испорака. Сите проценети датуми на пристигнување не можат да се гарантираат бидејќи многу фактори надвор од нашата контрола можат да влијаат на нив. Ве молиме, бидете сигурни дека ќе го испратиме вашиот претходно нарачан предмет во рок од 24 часа по неговото примање во нашиот магацин.

Доколку нарачате повеќе од еден артикл и кој било од нив е ПРЕДНАРЕЧКА, целата ваша нарачка нема да биде испорачана додека сè не е на залиха. Ова е важно да се забележи. Ако има други артикли што сакате да ги добиете веднаш, нарачајте две посебни нарачки; еден за претходно нарачаниот предмет и еден за другите.

Можете да откажете артикал пред нарачка до 30 дена од датумот на нарачката за 100% рефундирање. Ве молиме контактирајте не на sales@nasnakit.com.