Колекција: Сонце колекција

Сончевата колекција е неверојатна почит на античкиот македонски симбол кој ја претставува моќта, славата и престижот. Оваа колекција содржи низа извонредни парчиња накит кои го слават македонското сонце и ја доловуваат суштината на македонската историја и наследство.

Секое парче од колекцијата е стручно изработено од најфините материјали и има сложени дизајни кои го рефлектираат сјајот и интензитетот на македонското сонце. Од смели конструктивни парчиња кои зрачат со сила и самодоверба, до нежни и украсени дизајни кои ја доловуваат елеганцијата и софистицираноста на македонскиот народ, оваа колекција има по нешто за сечиј вкус. Без разлика дали барате кралски привезок инспириран од сончевите зраци, впечатлив прстен од кутлес или пар елегантни обетки кои ја канализираат моќта и престижот на македонското сонце, колекцијата Sun има се. Секое парче е дизајнирано да се носи со гордост и да го отелотвори духот на македонскиот народ кој долго ја слави моќта и славата на своите древни предци.